A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Автомобіль для ЗСУ

Дата: 07.11.2023 14:32
Кількість переглядів: 132

Фото без опису

Триває війна… Вона не так далеко, як може здатися на перший погляд і, беззаперечно, стосується кожного. Адже на фронті – чиїсь тати, мами, чоловіки, дружини, брати, сестри, сини і доньки. Ті, хто не скаржаться на втому, і боронять нашу країну. Ми в тилу намагаємося забезпечити всім необхідним наших захисників, аби полегшити їх службу.

З метою посилення обороноздатності в Ніжинському районі Борзнянській громаді потрібно було придбати автомобіль типу «пікап», який буде використовуватися силами протиповітряної оборони. Таку потребу нині мають чи не всі військові. Адже пересуватися, виконувати поставлені перед ними завдання неможливо без транспортних засобів. У громаді був оголошений збір коштів для придбання автомобіля. До вирішення цього завдання долучилася благодійна організація «Розвиток Борзнянщини», яка й займалася збором коштів та придбанням автомобіля.

У результаті проведеної роботи благодійна організація на зібрані кошти 26 жовтня придбала автомобіль марки SSANG YONG модель ACNYON, 2008 року випуску, вартістю 370 тисяч гривень, та профінансувала: оформлення документів на легковий транспортний засіб – 5500 гривень, паливно-мастильні матеріали – 1650 гривень, фарбування автомобіля – 3753 гривні.
06 листопада, благодійна організація «Розвиток Борзнянщини» передала цей легковий автомобіль новоствореному підрозділу Збройних Сил України Чернігівської області.

Висловлюємо щиру подяку представникам бізнесу, сільськогосподарським товариствам, приватним підприємцям, фермерам, кожному, хто долучився до збору коштів, за кожну гривню допомоги та підтримки. Окремі слова вдячності представникам благодійної організації «Розвиток Борзнянщини» за придбання та доставку автомобіля.
Низький уклін кожному, хто не був байдужим. Ми зробили гарну справу разом! Тільки так ми пришвидшуємо нашу Перемогу. У єдності наша сила, і ніхто нас не здолає, доки ми, українці, невтомно прагнемо бути разом!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь