A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Представили нового начальника Борзнянського відділення поліції

Дата: 20.11.2023 15:38
Кількість переглядів: 149

Фото без опису

Сьогодні заступник міського голови Тетяна Пирог взяла участь у представленні особовому складу Борзнянського відділення поліції Ніжинського районного управління поліції ГУ НПУ в Чернігівській області нового очільника відділення – майора поліції Олександра Пузікова.

Тетяна Валеріївна побажала новому керівнику успіхів у роботі, взаєморозуміння у колективі та тісної співпраці з органами місцевого самоврядування задля покращення розвитку громади.

Довідково. ПУЗІКОВ Олександр Ігорович народився 15 грудня 1990 року в смт. Білолуцьк Новопсковського району Луганської області. В системі правоохоронних органів з 2007 року. У 2011 році закінчив Луганський державний університет внутрішніх справ. Працював оперуповноваженим та старшим оперуповноваженим карного розшуку, заступником та начальником сектору в районних відділах Луганської та Чернігівської областей, викладачем Луганського училища професійної підготовки працівників міліції. До призначення на посаду начальника Борзнянського відділення поліції був старшим оперуповноваженим в особливо важких справах 1-го відділу управління стратегічних розслідувань в Чернігівській області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь