A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Відбулося засідання бюджетної комісії міської ради

Дата: 12.12.2023 16:34
Кількість переглядів: 90

Фото без опису

У ході підготовки до пленарного засідання 31 сесії 8 скликання Борзнянської міської ради, 12 грудня відбулося засідання постійної комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій, комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту.

Члени комісії розглянули 16 питань, а саме:

  1. Про внесення змін до Програми розвитку та підтримки Комунального некомерційного підприємства «Борзнянський центр первинної медико-санітарної допомоги» Борзнянської міської ради Чернігівської області, структурних підрозділів – закладів охорони здоров’я первинної ланки, які знаходяться на території Борзнянської територіальної громади на 2023 рік.
  2. Про внесення змін до Програми попередження дитячої безпритульності та бездоглядності, розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, на території Борзнянської міської ради на 2022-2024 роки.
  3. Про внесення змін до Програми розвитку й удосконалення організації харчування здобувачів освіти на 2022-2024 роки.
  4. Про внесення змін і доповнень до рішення 24 сесії 8 скликання Борзнянської міської ради «Про бюджет Борзнянської міської територіальної громади на 2023 рік (код бюджету 2554000000)» від 21.12.2022 № 10-24/8.
  5. Про затвердження Програми підвищення обороноздатності та безпеки населених пунктів Борзнянської територіальної громади в умовах воєнного стану на 2024 рік.
  6. Про затвердження Програми фінансової підтримки Комунального некомерційного підприємства «Борзнянська міська лікарня» Борзнянської міської ради на 2024 рік.
  7. Про затвердження Програми розвитку та підтримки Комунального некомерційного підприємства «Борзнянський центр первинної медико-санітарної допомоги» Борзнянської міської ради Чернігівської області, структурних підрозділів – закладів охорони здоров’я первинної ланки, які знаходяться на території Борзнянської територіальної громади на 2024 рік.
  8. Про затвердження Програми забезпечення проведення мобілізаційних заходів, приписки до призовної дільниці, призову на військову службу, заходів з охорони та оборони району відповідальності у 2024 році.
  9. Про затвердження Програми профілактики правопорушень на 2024 рік.
  10. Про затвердження Програми надання соціальних послуг з догляду на непрофесійній основі особам, які потребують сторонньої допомоги на 2024 рік.
  11. Про бюджет Борзнянської міської територіальної громади на 2024 рік (код бюджету 2554000000).
  12. Про затвердження тексту Договору про співробітництво територіальних громад у формі утворення спільного комунального підприємства.
  13. Про надання згоди на списання медичної апаратури.
  14. Про повернення автотранспортного засобу з оперативного управління відділу освіти Борзнянської міської ради.
  15. Про внесення змін до рішення сесії восьмого скликання від 02 грудня 2020 р. № 5-1/8 про встановлення надбавки, премії, матеріальної допомоги Борзнянському міському голові.
  16. Про розгляд заяви жителя м. Борзни СИДОРЕНКА Сергія Миколайовича про надання клопотання міським головою до Чернігівського обласного фонду підтримки індивідуального житлового будівництва на отримання довгострокового пільгового кредиту за Програмою «Власний дім».

Всі проєкти рішень були погоджені та рекомендовані до розгляду на сесії міської ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь