A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Привітали енергетиків

Дата: 22.12.2023 14:44
Кількість переглядів: 91

Фото без опису

22 грудня в Україні відзначають День енергетика. Це свято мужніх людей, які дарують світло і тепло кожній оселі нашої громади.

Секретар міської ради Станіслав Шевлюга привітав енергетиків Борзнянщини з професійним святом і вручив грамоти Борзнянської міської ради Радченку Геннадію Петровичу, електромонтеру з експлуатації розподільних мереж 4 групи Борзнянської дільниці з експлуатації електромереж № 2 Відокремленого підрозділу Бахмацький РЕМ АТ «Чернігівобленерго» та Міщенко Олені Сергіївні, прибиральниці виробничих приміщень Відокремленого підрозділу Бахмацький РЕМ АТ «Чернігівобленерго».

Станіслав Васильович висловив подяку всім енергетикам за щоденну надскладну та відповідальну працю. «Ви – справжні герої, адже щоденно працюєте на виснаження і зберігаєте керованість величезної української енергомашини. Удень і вночі, в негоду ремонтуєте трансформатори, лінії електропередач, щоб ми могли жити в комфорті. У нинішніх умовах війни ваша професія взагалі є надскладною через постійні ракетні атаки на об’єкти інфраструктури». Побажав всім міцного здоров’я, щастя, радості, достатку, професійних здобутків та якнайшвидшої Перемоги.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь