A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Передали автомобіль для воїнів-земляків із ЗСУ

Дата: 29.12.2023 09:08
Кількість переглядів: 204

Фото без опису

Борзнянці з перших днів війни стали на захист України. Вони мужньо несуть службу на передовій. Воїнам потрібна не лише наша моральна, а й матеріальна підтримка для придбання амуніції, тепловізорів, дронів, іншого оснащення. Та найчастіше наші земляки просять купити для потреб свого підрозділу автомобіль, який у сучасній війні на передовій не менш важливий, чим зброя. Жителі громади постійно донатять на армію. Вони дають кошти від душі та з надією, що цей внесок наблизить Перемогу.

26 грудня передали Дмитру Яременку, який разом із побратимами перебуває там, де гаряче, де відстоюється наше з вами право на життя у вільній, незалежній країні, семимісний позашляховик «Mercedes» вартістю 250 000 гривень.
Сто тисяч гривень на придбання цього автомобіля залишилися з минулого збору, а решту коштів надали ПСП «Пісківське», ФГ «Івангородське», ФОП Гладков О.В., ТОВ «СП «АГРОДІМ», Борзнянська ЗОШ І-ІІІ ст. імені Христини Алчевської, гімназія імені П. Куліша м. Борзни, Шаповалівська ЗОШ І-ІІІ ст. та небайдужі жителі.

Щиро дякуємо всім, хто донатив на автомобіль. Окремі слова вдячності висловлюємо учнівським, педагогічним та батьківським колективам згаданих закладів освіти, які проводили благодійні ярмарки та збирали кошти для військових. Ви всі долучилися до боротьби України із загарбником, і допомагаєте відновити мир в Україні. Разом ми сильні!

Воїни-земляки, які отримали автівку, дякують жителям громади за допомогу. Незламні захисники запевнили, що тепер зможуть виконувати бойові завдання ефективніше, наближаючи нашу Перемогу.

Ми непереможні, коли разом!
Слава Україні! Слава нашим незламним ЗСУ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь