A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Навіки залишився 40-річним

Дата: 30.12.2023 17:51
Кількість переглядів: 264

Фото без опису

Знову Борзнянщина в жалобі. Крижані пазурі роздирають серце від горя. Мала батьківщина оплакує загибель свого вірного сина, Героя, Воїна, Захисника.
25 грудня 2023 року під час виконання бойового завдання із забезпечення відсічі збройної агресії російської федерації на території Серебрянського лісництва в районі населеного пункту Діброва Сєвєродонецького району Луганської області загинув оператор відділення протитанкових керованих ракет роти вогневої підтримки 4-го батальйону спецпризначення Олег Чернявський.

Олег Віталійович народився 24 грудня 1983 року в місті Борзна.
Ріс допитливим юнаком. Дуже любив уроки історії, активно займався спортом. Навчався на відділенні футболу Борзнянської ДЮСШ, пізніше до спортивних уподобань додалися важка атлетика і пауерліфтинг.
Один із перших випускників гімназії імені Пантелеймона Куліша 2000 року.
У 2006 році закінчив Чернігівський державний педагогічний університет імені Т. Г. Шевченка, здобув спеціальність учителя історії. Проживав та працював у м. Чернігів.
3 грудня минулого року став на захист Батьківщини.
Головним пріоритетом у житті Олега Чернявського були турбота про рідних, готовність прийти їм на допомогу в будь-який час.
Цілеспрямованість, чесніть та справедливість стали основними рисами, за які поважали Олега Чернявського друзі-спортсмени та побратими з Національної Гвардії України.

Борзнянська міська рада висловлює щирі співчуття рідним та близьким Олега Віталійовича. Вічна пам’ять про мужнього воїна-земляка, який виконав до кінця обов’язок патріота і вірного сина свого народу, житиме в серцях борзнянців.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь