A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Шаповалівська амбулаторія приймала гостей

Дата: 19.01.2024 16:42
Кількість переглядів: 94

Фото без опису

19 січня в житті Борзнянської громади сталася приємна подія. Після завершення ремонтних робіт Шаповалівська амбулаторія загальної практики – сімейної медицини радо прийняла відвідувачів.

Міський голова Лариса Осадчук перерізала символічну стрічку. Медичний заклад давно потребував оновлення. Кошти на проведення ремонтних робіт були виділені не лише з бюджету міської ради. Грошову підтримку надали також ТОВ «СК-АГРО», «Агроінвест – Натуральні продукти», ДП «ДГ «Іванівка», місцеві фермери та небайдужі громадяни.

Звертаючись до шаповалівців та гостей міський голова Лариса Осадчук зазначила, що проведення ремонту приміщення амбулаторії сімейної медицини у такий непростий для України час є свідченням злагодженої роботи. Тепер жителі Шаповалівки мають змогу отримувати медичну допомогу у відремонтованому затишному приміщенні. Світлі просторі кімнати облаштовані новими меблями та обладнанням, все це зроблено для комфорту населення, для покращення медичних послуг.

Директор КНП «Борзнянський ЦПМСД» Сергій Чернов подякував Ларисі Анатоліївні за те, що вона ініціювала та сприяла проведенню ремонту в амбулаторії.

Завідувач Шаповалівської амбулаторії загальної практики – сімейної медицини Сергій Саюк висловив слова вдячності всім за допомогу у проведенні ремонтних робіт та запевнив, що це покращить якість надання медичних послуг.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь