A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

22 січня – День Соборності України

Дата: 22.01.2024 08:00
Кількість переглядів: 68

Фото без опису

Шановні жителі громади!

Сьогодні минає 105 років з дня проголошення Акту злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки. Саме цього дня на майдані перед Софією Київською на зібранні було урочисто проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки. Відтак дата 22 січня 1919 року навіки вкарбована в історію українського народу, як величне свято національної єдності.

Це свято нерозривно пов’язане з Соборністю наших земель і значенням Свободи як невід’ємної складової незалежної України, яких споконвіку намагалися позбавити нас так звані сусіди, прикриваючись «високими» інтересами.

Як у ті непрості часи, так і тепер наш народ знову відстоює ідею єдності, соборності та територіальної цілісності власної країни. На Сході України їх виборюють українські патріоти, нерідко – ціною власного життя. Серед цих героїв чимало наших земляків. Віримо, що мужні воїни, які захищають рідну землю, не дадуть ворогу зламати дух українського народу.

Хай розум, воля і любов до рідного краю згуртовують нас для здійснення високої мети – процвітання соборної незалежної демократичної могутньої України.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь