A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Вшанували учасників бойових на території інших держав

Дата: 15.02.2024 11:44
Кількість переглядів: 160

Фото без опису

Сьогодні ми відзначаємо День вшанування учасників бойових дій на території інших держав і 35-ту річницю виведення військ з Афганістану. Та війна залишила глибоку рану у цілого покоління чоловіків, які мужньо виконували свій військовий обов’язок на чужій землі і жертвували своїм здоров’ям та життям. За даними офіційних джерел, під час афганської війни загинуло більше чотири тисячі українських солдат.
Однак, доля знову перевіряє нас на міцність. Велика шана воїнам-інтернаціоналістам, які наразі використовують свій бойовий досвід і добровільно захищають нашу територіальну цілісність від російських загарбників!

Цього дня вшанували учасників бойових дій на території інших держав і у нашій громаді. Участь у покладанні квітів до пам’ятного знаку та стели пам’яті загиблим воїнам-інтернаціоналістам взяли голова Борзнянського відділення Української спілки Ветеранів Афганістану Михайло Устименко разом із секретарем міської ради Станіславом Шевлюгою та ветеранами-афганцями. Пам’ять загиблих присутні вшанували хвилиною мовчання.
Грамотами Борзнянської міської ради за активну участь у вихованні підростаючого покоління та з нагоди 35-ї річниці виведення військ із Афганістану нагороджено КУПРІЯ Івана Семеновича та ЗАВАДКА Володимира Миколайовича.

Пам’ятаємо про загиблих, схиляємо голови перед їх подвигом та мужністю!
Вічна Слава живим! Ми згадуємо вас! І бережемо пам’ять про вас!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь