Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

16 лютого – День єднання та День військового журналіста України

Дата: 16.02.2024 10:04
Кількість переглядів: 107

Фото без опису

У нинішніх реаліях ми як ніколи розуміємо і відчуваємо справжній зміст цього свята. З перших днів повномасштабного вторгнення ми стали пліч-о-пліч і продовжуємо йти до своєї спільної мети та демонструємо усьому світові, що українці – як ніколи єдині та попри все будуть відстоювати свою незалежність і майбутнє. Незважаючи на усі негаразди, що відбуваються зараз, усі ми прагнемо одного – миру, спокою, міцної та квітучої держави і чистого неба над головою. Ми стійко даємо відсіч окупантам, які посягли на нашу незалежність, суверенітет, територіальну цілісність та соборність, стали великою родиною і переконалися, що непереможна сила українців якраз у нашій єдності та згуртованості, які мають залишитися тим міцним ланцюгом, який захищає та оберігає всіх нас і Україну не тільки в цей день, а й на віки.

Тож нехай розум, воля і любов до рідного краю згуртовують нас для здійснення високої мети – Перемоги, процвітання незалежної, демократичної та могутньої України!

 

Саме завдяки військовим журналістам ми дізнаємося найактуальніші новини з передової, чуємо правдиву інформацію про успіхи наших воїнів та можемо бачити кадри страшної війни на власні очі.

Ми пишаємося військовими журналістами, які з перших днів війни стали поруч із нашими захисниками, аби боронити нашу землю та фіксувати жорстокі злочини рашистських військ.

Слава Україні! Разом – до Перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь