A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Лютий, тривалістю два роки

Дата: 24.02.2024 09:18
Кількість переглядів: 98

Фото без опису

Ранок 24 лютого 2022 року став для більшості українців початком найбільших потрясінь у їхньому житті. Повномасштабне вторгнення російських військ в Україну остаточно зірвало маску з агресивного путінського режиму, який почав підступно атакувати нашу державу майже зі всіх сторін спільного кордону та частково з білоруського, вкрав у нас рідних, друзів, домівки, наш час і життя.

Більшість ракетних атак були націлені на об’єкти критичної інфраструктури. Руйнуючи нашу енергетику, росія прагнула спричинити в Україні гуманітарну катастрофу та суспільний хаос, знищити економіку та позбавити міста життя. Проте повномасштабний напад пришвидшив консолідацію української нації. Наша єдність стала основою успішного спротиву. Наступ вдалося зупинити завдяки спільним зусиллям українців, які стали на захист держави в лавах Збройних сил України, Національної гвардії України та масового волонтерського руху.

І ми, українці, тримаючи оборону, демонструючи волю до перемоги, вистояли ці два надважких роки! Не дивлячись скільки повітряних тривог пролунало за цей час в Україні, скільки годин чи, навіть, днів, ми провели в укриттях, скільки людей стали внутрішньо переміщеними особами, скільки зруйновано шкіл, лікарень, об’єктів інфраструктури – ми пристосувалися жити, допомагати, працювати і навчатися в умовах постійних повітряних тривог, частого відключення світла.

Наш, без перебільшення, героїчний опір – це боротьба не лише за фізичне виживання українського народу та свободу країни, а й за власну ідентичність і цінності нашого суспільства як частини європейської спільноти.

Ми вдячні союзникам за військову, політичну, економічну, фінансову та гуманітарну підтримку. Втім, для остаточної перемоги Україна потребує ще консолідованішої допомоги, передусім – у військовій сфері.

Ми боротимемося, доки не звільнимо від окупанта останній сантиметр української землі. Тож наше суспільство має й надалі залишатися згуртованим для перемоги над агресором і розбудови демократичної правової держави в сім’ї європейських народів.

Нас захищає найкраща армія світу – наші сили оборони, наші військові.

Дякуємо кожному захиснику, який звільняє від рашистської нечисті нашу країну, хто своєю мужністю і незламністю доказав, що українці – нація нескорених. Низький уклін за кожен клаптик звільненої від окупантів священної української землі. Ви робите неможливе – можливим, звільняючи Україну від брехливого підступного ворога! Віримо у вас! Завдяки вам Україна бореться, а значить і живе! Вічна пам’ять і слава полеглим ГЕРОЯМ!

Вистояли – переможемо! Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь