A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Відбулися засідання комісій

Дата: 04.03.2024 15:48
Кількість переглядів: 107

Фото без опису

Сьогодні, у процесі підготовки до пленарного засідання 32 сесії 8 скликання Борзнянської міської ради відбулись засідання двох комісій.

Члени постійної комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій, комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження і транспорту, засідання якої вела Валентина Книга, опрацювали чимало питань, а саме:

  1. Про розроблення генерального плану Борзнянської територіальної громади та історико-архітектурного опорного плану історично населеного місця м. Борзна.
  2. Про внесення змін до Програми профілактики правопорушень на 2024 рік.
  3. Про затвердження Програми з реалізації Плану заходів на 2024-2026 роки Національної стратегії зі створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року у Борзнянській територіальній громаді.
  4. Про затвердження Програми забезпечення безпеки та стійкості критичної інфраструктури, підвищення стійкості до кризових ситуацій Борзнянської територіальної громади на 2024-2026 роки.
  5. Про затвердження звіту про виконання бюджету Борзнянської міської територіальної громади (код бюджету 2554000000) за 2023 рік.
  6. Про внесення змін і доповнень до рішення 31 сесії 8 скликання Борзнянської міської ради «Про бюджет Борзнянської міської територіальної громади на 2024 рік (код бюджету 2554000000)» від 15.12.2023 № 11-31/8.
  7. Про затвердження Програми фінансової підтримки діяльності 24 ДПРЧ (м. Борзна) 4 державного пожежно-рятувального загону Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області на 2024 рік.
  8. Про надання матеріальної допомоги хворим з хронічною нирковою недостатністю для відшкодування вартості проїзду на процедуру гемодіалізу.
  9. Про створення Спільного комунального підприємства «Деснянське» Менської та Борзнянської міських рад.
  10. Про надання згоди на безоплатне прийняття майна у комунальну власність Борзнянської міської територіальної громади.
  11. Про затвердження Переліку об’єктів комунальної власності Борзнянської територіальної громади.
  12. Про безоплатну передачу майна комунальної власності Борзнянської міської ради КП «Борзна – Комунальник».
  13. Про передачу нерухомого майна комунальної власності Борзнянської міської ради в господарське відання КП «Борзна – Комунальник».
  14. Про повернення об’єктів нерухомого майна з оперативного управління КНП «Борзнянський центр надання первинної медико-санітарної допомоги» Борзнянської міської ради Чернігівської області.
  15. Про безоплатну передачу об’єктів нерухомого майна з комунальної власності Борзнянської територіальної громади у комунальну власність Крутівської територіальної громади.
  16. Про повернення матеріальних цінностей з балансу Центру надання соціальних послуг Борзнянської міської ради Чернігівської області на баланс Борзнянської міської ради Чернігівської області.
  17. Про безоплатну передачу матеріальних цінностей з балансу Борзнянської міської ради на баланс третього відділу Ніжинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.
  18. Про надання згоди та прийняття у комунальну власність Борзнянської міської територіальної громади пожежного автомобіля.
  19. Про надання згоди на списання основних засобів та інших необоротних матеріальних активів.
  20. Про затвердження Положення про порядок списання майна, яке належить до комунальної власності Борзнянської територіальної громади.
  21. Про затвердження розпоряджень міського голови, прийнятих в міжсесійний період.
  22. Про внесення змін до Програми контролю за утриманням домашніх тварин та регулювання чисельності безпритульних тварин гуманними методами на 2022-2024 роки.
  23. Про реорганізацію Центру надання соціальних послуг Борзнянської міської ради Чернігівської області шляхом перетворення в комунальне некомерційне підприємство «Центр надання соціальних послуг» Борзнянської міської ради Чернігівської області.
  24. Про вилучення з господарського відання та передачу в оперативне управління нерухомого майна комунальної власності Борзнянської територіальної громади.

На засіданні постійної комісії з гуманітарних питань та соціального захисту населення розглянуто кілька питань, зокрема, про зміну місцезнаходження Центру соціальних послуг та затвердження базової мережі закладів культури Борзнянської територіальної громади. Також члени комісії детально розглянули і обговорили заяви громадян щодо надання матеріальної допомоги.
Всі проєкти рішень були погоджені та рекомендовані до розгляду на сесії міської ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь