A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Відбулася чергова сесія міської ради

Дата: 06.03.2024 16:44
Кількість переглядів: 121

Фото без опису

Сьогодні, 6 березня, міський голова Лариса Осадчук провела 32 сесію 8 скликання.

Перед початком роботи депутати міської ради та присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять всіх загиблих внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

20 депутатів, що були присутні на сесії, розглянули 32 питання. Серед ключових – затвердили звіт про виконання бюджету громади за 2023 рік та внесли зміни до бюджету громади на 2024 рік, погодили Програму фінансової підтримки діяльності 24 державного пожежно-рятувального загону (м. Борзна) та Програму забезпечення безпеки та стійкості критичної інфраструктури, підвищення стійкості до кризових ситуацій Борзнянської територіальної громади на 2024-2026 роки, внесли зміни до Програми профілактики правопорушень на 2024 рік.
Також депутати погодили надання матеріальної допомоги, обговорили створення спільного комунального підприємства «Деснянське» Менської та Борзнянської міських рад та розроблення генерального плану Борзнянської територіальної громади та історико-архітектурного опорного плану історично населеного місця м. Борзна.
Серед інших питань порядку денного, які були підтримані депутатським корпусом – питання, які регулюють майнові відносини, земельні а також комунальної власності.
Розглянувши всі пункти порядку денного, депутати прийняли відповідні рішення, з якими можна буде ознайомитися на сайті Борзнянської міської ради після їх оприлюднення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь