A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Запобігаємо дитячій бездоглядності та безпритульності

Дата: 07.03.2024 14:58
Кількість переглядів: 83

Фото без опису

Сьогодні, 7 березня, відбулася зустріч міського голови Лариси Осадчук із родиною патронатного вихователя, з якою укладено договір про організацію функціонування послуги патронату над дитиною, що надаватиметься сім’єю патронатного вихователя.
Метою патронату над дитиною є забезпечення захисту прав дитини, яка через складні життєві обставини тимчасово не може проживати разом з батьками чи законними представниками, надання їй та її сім’ї послуг, спрямованих на повернення у сім’ю відповідно до найкращих інтересів дитини.
На сьогодні в нашій територіальній громаді функціонує одна сім’я патронатного вихователя Цюцюпи Г. І., а віднині до важливої справи долучиться сім’я Дем’яненків, Тетяни та Сергія.
Лариса Анатоліївна подякувала сім’ї Дем’яненків за виявлене бажання підставити плече громаді в важливому напрямку захисту прав дітей, які потрапили в складні життєві обставини та сказала, що міська влада продовжуватиме свою роботу в напрямку підтримки таких сімей: «Це, справді, вчинок людей, які мають велике серце, щиру душу та сповнені любові до дітей. Це ті, хто прагнуть допомогти діткам, поділитися своїм добром та зцілити дитячі серця. Я дякую вам за це. Ваша сім’я наважилася на відповідальний крок. Але в моїх очах ви, перш за все, відкрили свої серця для такої важливої справи».
Служба у справах дітей міської ради планує подальше влаштування дітей, які потрапили у складні життєві обставини, у сім’ї патронатних вихователів із метою надання батькам можливості переосмислити своє ставлення до виконання своїх батьківських обов’язків, та забезпечення права кожної дитини на виховання в біологічній родині.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь