A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

«РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!»

Дата: 10.03.2024 19:36
Кількість переглядів: 157

Фото без опису

Сьогодні спортивний зал Борзнянської ДЮСШ перетворився на центр дитячого футзалу, адже наше місто проводило представницький турнір – Кубок міського голови серед юнаків 2015 року народження «Разом до Перемоги».

Змагалися за почесний трофей вихованці Борзнянської, Ічнянської, Носівської, Бахмацької, Бобровицької дитячо-юнацьких спортивних шкіл та юні гравці ФК «Ніка» з Козельця.
У підсумку почесний трофей виборола команда з Козельця, яка у фіналі взяла гору над командою Бахмача в серії післяматчевих пенальті – 4:3. Друге місце посіли бахмачани, третє – команда Носівки.

Перед нагородженням міський голова Лариса Осадчук подякувала всім командам, тренерам і батькам, які відгукнулися на запрошення і приїхали на турнір у Борзну. Слова вдячності прозвучали і в адресу наших мужніх воїнів ЗСУ, завдяки стійкості та силі яких ми маємо змогу проводити спортивні змагання.
Спочатку Лариса Анатоліївна нагородила кращих гравців турніру – Івана Лавренка (Борзна), Тимофія Колесніченка (Носівка), Дениса Зазимка (Бобровиця), Олександра Золотаревського (Козелець), Андрія Буренка (Ічня) та Іларіона Костюка (Бахмач).
Ну і, звичайно, під бурхливі оплески глядачів, вручила заслужені нагороди командам: кубки, медалі, дипломи та грамоти. А на додачу кожен юний гравець отримав ще й солодкий подарунок.

Тож разом до Перемоги! Слава ЗСУ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь