A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Борзнянську громаду відвідала голова Чернігівської обласної ради

Дата: 26.03.2024 17:15
Кількість переглядів: 143

Фото без опису

Сьогодні, 26 березня, Борзнянську громаду з робочим візитом відвідала голова Чернігівської обласної ради Олена Дмитренко.

У супроводі міського голови Лариси Осадчук та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тетяни Пирог Олена Борисівна спочатку відвідала нове відремонтоване приміщення Центру надання соціальних послуг. Тут директор Центру Наталія Валькевич ознайомила голову обласної ради з роботою установи, послугами, що надаються і пріоритетними напрямками роботи.

Оскільки питання безпеки дітей залишається актуальним, голова обласної ради перевірила укриття в ЗДО «Світлячок».

Побували і в Шаповалівці. Звісно, спочатку завітали до Шаповалівської амбулаторії загальної практики – сімейної медицини, приміщення якої після ремонтних робіт було відкрито 19 січня цього року. Голова обласної ради поспілкувалась з медперсоналом, ознайомилась з матеріально-технічним забезпеченням закладу охорони здоров’я та оглянула світлі просторі кімнати з новими меблями і обладнанням.

Не оминули увагою і Шаповалівську школу І-ІІІ ступенів. Директор закладу Любов Динник провела екскурсію приміщенням школи, показала облаштовані класні кімнати Нової Української Школи та їдальню. Побувала Олена Борисівна й у шкільному укритті, яке є повністю укомплектованим, гарно освітленим та затишним.

Також протягом візиту Лариса Осадчук поділилася з головою обласної ради своїми планами щодо подальшого розвитку громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь