A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Витримали й не скорилися!

Дата: 03.04.2024 15:16
Кількість переглядів: 132

Фото без опису

Минає два роки, як Чернігівщину було звільнено від російських загарбників. Саме через нашу область ворог хотів дійти до Києва, проте опір українців зламав ці плани. Прості люди виходили проти російських танків, виганяли окупантів із населених пунктів, повідомляли ЗСУ про переміщення та розташування колон ворожої техніки.
Світ побачив не лише сміливість і рішучість українців, а й те, що Україна здатна перемагати, адже і українські воїни, і цивільні жителі Чернігівщини продемонстрували справжній героїзм у боротьбі за свої рідні землі.

І сьогодні ми ще раз згадуємо ті дні, коли Збройні Сили України відтіснили окупантів та звільнили Чернігівщину. В покладанні квітів до куточку пам’яті загиблим воїнам взяли участь заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тетяна Пирог, секретар міської ради Станіслав Шевлюга, керуюча справами – секретар виконавчого комітету ради Альона Волковицька, начальник відділу культури, сім’ї, молоді та спорту Лариса Паляничка, голова Борзнянського районного відділення Української спілки Ветеранів Афганістану Михайло Устименко, депутат міської ради Микола Косенко спільно із працівниками Третього відділу Ніжинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Долучились до вшанування пам’яті й десятикласники гімназії ім. П. Куліша.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять полеглих Героїв, які віддали життя за вільну та незалежну Україну, та всіх безневинних жертв російської агресії.

Працівники КЗ «Центр культури та дозвілля» Віталій Золотарьов та Світлана Морміль виконали патріотичну пісню в знак підтримки наших захисників.

Щиро дякуємо та низько вклоняємося кожному захиснику за докладання неймовірних зусиль для того, аби ми могли почуватися вільно на своїй землі.
Слава Україні!
Вічна пам’ять всім загиблим!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь