A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Відкрили дитячу гральну кімнату

Дата: 05.04.2024 19:57
Кількість переглядів: 132

Фото без опису

Сьогодні, 5 квітня, до Борзнянської громади завітали представники Київської благодійної організації БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «КОРДА».

Міський голова Лариса Осадчук спільно з заступником міського голови Тетяною Пирог та гостями взяли участь у відкритті дитячої гральної кімнати в педіатричному відділенні Борзнянської міської лікарні.
В кімнаті зроблено сучасний ремонт, облаштовано підлогу з дитячого ковроліну, встановлено сухий басейн з м’якими кульками, спортивний комплекс, стелаж для книг, меблеву стінку, м’який конструктор, набір пуфів, крісло-мішок та килимок-пазл.
Переконані, що створений простір подарує дітям не лише можливість розважитися та відволіктися від хвороби, а й сприятиме швидшому одужанню та психологічному відновленню.

Також міська лікарня отримала сучасні телевізор, ноутбук, принтер та холодильник, нові ліжка з матрацами, приліжкові тумбочки, штативи для внутрішньовенних вливань, монітор динамічного спостереження пацієнта, венозний сканер, інгалятор, лінолеум, постільну білизну, миючі засоби.

Даний проект втілений в життя Київською благодійною організацією БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «КОРДА» у партнерстві з компанією «Сівер-МЕД» за спонсорської допомоги італійських благодійних організацій: «IL PONTE – МІСТ» (м. Кальдоньйо), «AMICI NEL MONDO» (м. Ізола-делла-Скала) та «MILAN SASIK» (м. Рим).
Зазначимо, що директор КНП «Борзнянська міська лікарня» Анатолій Михайлюк вже майже рік працює з даними партнерами, та хотілося б нагадати, що отримання медичного автомобіля в серпні минулого року це також праця даного фонду.

Щиросердечно дякуємо всім партнерам за сприяння яких мрія про гральну кімнату для найменших пацієнтів стала реальністю.
У результаті спільних зусиль, створення нової гральної кімнати дасть можливість відволіктися від хвороби, забути про стрес та неспокій, які можуть відчувати малюки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь