A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Запорізький благодійний фонд «Єдність за майбутнє» розпочав співпрацю з нашою громадою

Дата: 22.04.2024 12:40
Кількість переглядів: 38

Фото без опису

Запорізький благодійний фонд «Єдність за майбутнє», який функціонує вже більше 20 років, нині реалізовує проєкт «Комплексна допомога для сімей з дітьми в Чернігівській, Сумській і Харківській областях» з надання багатоцільової грошової допомоги для вразливих сімей з дітьми, які постраждали від війни та зараз проживають у цих областях.
І сьогодні представники даного фонду завітали до нашої громади. Працювали у приміщенні Центру надання соціальних послуг, надавали консультації та оформлювали документи на отримання грошової допомоги на розвиток та виховання дітей з особливими потребами.
Також одним із компонентів проєкту є психологічна реабілітація дітей з інвалідністю. Поки дорослі вирішували важливі питання, психолог та соціальний працівник фонду провели з дітьми розвиваючі вправи та цікаві тренінги.

Підтримка вразливих сімей з дітьми є дуже важливою та цінною, особливо в такий важкий час. Сподіваємось, що отримана допомога стане ефективним інструментом реагування на потреби дітей, знизить вразливість до подальших криз та допоможе зміцнити стійкість сім’ї у стресових ситуаціях.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь