A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Кімнату ігрового простору у Шаповалівській ЗОШ відкрито!

Дата: 24.04.2024 19:28
Кількість переглядів: 36

Фото без опису

Сьогодні у Шаповалівській школі відбулось справжнє свято – відкриття кімнати ігрового простору. Реалізація даного проєкту стала можливою завдяки тісній співпраці з БФ «Рокада», за підтримки Агентства ООН у справах біженців (УВКБ ООН) в Україні та за сприяння Борзнянської міської ради і старости Шаповалівського старостинського округу.

Даний ігровий простір створено на основі кімнати релаксації, що була облаштована в рамках реалізації міні-проєкту просвітницько-профілактичної програми «Вибір 5». В цій програмі взяли участь учні 5-7 класів в 2022-2023 навчальному році. Частину коштів було виділено профілактичним центром «Вибір», решту зібрано під час проведення безпрограшної лотереї серед учнів школи.
У 2023-2024 навчальному році гарну справу продовжив саме БФ «Рокада», надавши розвиваючі та спортивні ігри, техніку, меблі для організації дитячого простору, необхідного в такі складні часи, адже дітям потрібне емоційне розвантаження.

Приємно, що у відкритті кімнати взяли безпосередню участь представники БФ «Рокада» Катерина Мацко, Анастасія Донська, Ірина Єрмоленко, Олена Данилець, Ольга Воскобойник та фахівчиня з питань захисту Київського польового офісу Агенства ООН у справах біженців (УВКБ ООН) Наталія Бараненко.

Кімната облаштована гарними, сучасними, зручними меблями, настільним футболом, дошкою, розвиваючими іграми, красивою палаткою, матеріалами для творчості та іншими цікавинками.

З вітальними словами до школярів та учасників відкриття звернулися Наталія Бараненко, регіональний координатор БФ «Рокада» в Чернігівській області Ольга Воскобойник, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Борзнянської міської ради Тетяна Пирог, староста Шаповалівського старостинського округу Світлана Мясченко та директор Шаповалівської школи Любов Динник.
У свою чергу учні подякували подарували представникам благодійного фонду за облаштування кімнати та подарували виготовлені власноруч плакат і картину.
Також на згадку представники фонду залишили побажання учням школи на дошці.

Після урочистого відкриття соціальні працівники БФ «Рокада» Ірина Єрмоленко та Ольга Данилець провели з дітьми цікаві тренінги.

Приємно, що в наш час знаходяться люди, які перетворюють дитячі мрії в реальність. Кімната ігрового простору стане яскравим куточком, зоною відпочинку та психологічного розвантаження для учнів, допоможе підтримати та забезпечити комфортні умови для дітей.

Борзнянська міська громада щиро дякує БФ «Рокада» за реалізацію такого потрібного проєкту, бажає нових успіхів і здобутків, не зупинятися на досягнутому, а йти вперед і надалі творити добро!
Сподіваємося й надалі на тісну і успішну співпрацю!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь