A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Мінветеранів пропонує добірку корисних ресурсів із психологічної підтримки

Дата: 25.04.2024 09:16
Кількість переглядів: 33

Фото без опису

Перевірте свій психологічний стан через діагностичну систему MARTA: https://marta.mva.gov.ua. Пройшовши анонімне тестування, ви зможете зрозуміти, що відчуваєте та якої психологічної підтримки можете потребувати.
Цей інструмент розробило Мінветеранів для ветеранської спільноти.

Гаряча лінія кризової підтримки для ветеранів і їхніх родин від Українського ветеранського фонду Мінветеранів. Щоб поговорити з кваліфікованим психологом, телефонуйте: 0 800 33 20 29. Лінія доступна щодня та цілодобово.

До уваги фахівців, які хочуть надавати послуги психологічної підтримки для ветеранів. Міністерство впровадило безоплатну психологічну допомогу для ветеранів та їхніх родин безпосередньо у громадах. Мінветеранів відшкодовуватиме вартість наданих послуг спеціалізованим закладам різних форм власності, які надають послуги з психологічної допомоги. Щоб стати надавачем — перейдіть за посиланням: https://lnnk.in/aLox
З березня розпочато наповнення реєстру надавачів психологічних послуг. Сьогодні до нього вже включено 11 суб’єктів та 32 фахівця.

А ще рекомендуємо онлайн-платформу: https://howareu.com/, що створена для надання безкоштовної професійної психологічної допомоги та підтримки українцям у цей непростий час. Всеукраїнська програма ментального здоров’я «Ти як?» впроваджується за ініціативи першої леді Олени Зеленської.

Пошук допомоги – не прояв слабкості. Тому якщо ви відчуваєте потребу у психологічній підтримці – скористайтеся всіма доступними інструментами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь