Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Тривають роботи по розмінуванню територій області

Дата: 14.05.2024 12:13
Кількість переглядів: 34

Фото без опису

На Чернігівщині триває процес розмінування територій. На даний час в регіоні виконують завдання за призначенням 9 піротехнічних розрахунків Головного управління ДСНС України у Чернігівській області та 4 приданих розрахунків з Волинської, Рівненської та Черкаської областей.

Загалом залучено 70 чоловік особового складу та 26 одиниць спеціальної техніки, з них 4 машини механізованого розмінування: MV-4, MV-10 та 2 GCS-200.
З початку року саперами здійснено 530 залучень, вилучено 474 вибухонебезпечні предмети, обстежено 502 гектари територій, з них понад 54 га сільгоспугідь, в тому числі за допомогою машин механізованого розмінування.

Також нагадуємо, що на всій території Чернігівщини діє заборона на вхід (в’їзд) до лісових масивів. Дана територія не обстежена піротехніками та є дуже небезпечною. Віднесіться до цього з порозумінням, утримайтесь від відвідування лісів та лісосмуг – не наражайте себе та близьких на біду.

 

Ніжинське районне управління
ГУ ДСНС України у Чернігівській області



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь