Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення перейменування вулиці Островського у с. Суховодка Борзнянскої територіальної громади

Дата: 17.06.2024 12:46
Кількість переглядів: 66

Фото без опису

Борзнянська міська рада інформує про початок проведення громадського обговорення пропозиції перейменування вулиці Островського в с. Суховодка Борзнянської територіальної громади та запрошує усіх бажаючих долучитись до обговорення цього питання.

Організатор громадського обговорення – відділ організаційно-інформаційної діяльності та кадрових питань виконавчого апарату Борзнянської міської ради.

Зауваження та пропозиції подаються до 14 серпня 2024 року на поштову адресу: вул. Пантелеймона Куліша, 104, м. Борзна, Чернігівська область, 16400 та на електронну пошту міської ради: borzmr_post@cg.gov.ua, або за телефоном: (04653) 2-13-43.

Пропозиції (зауваження) подаються у письмовій формі або надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає. Юридичні особи подають пропозиції у письмовій чи електронній формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження.

Публікація отриманих пропозицій (зауважень) забезпечується організатором у дводенний строк на сайті міської ради. Анонімні пропозиції (зауваження), а також подані в формі ненормативної лексики не публікуються та до результатів обговорення не включаються.

Узагальнення пропозицій та підготовка звіту про результати громадського обговорення здійснюється організатором в ході відкритих засідань. Засідання, на якому мають бути оголошені результати громадського обговорення провести в малому залі Борзнянської міської ради – 15 серпня 2024 року, о 10-00 (вул. Пантелеймона Куліша, 104, м. Борзна 1-й поверх, малий зал).

Строк і спосіб оприлюднення звіту про результати громадського обговорення – до 20.08.2024 на офіційному веб-сайті Борзнянської міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь