Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Відбулось засідання виконавчого комітету

Дата: 26.07.2024 16:40
Кількість переглядів: 81

Фото без опису

Сьогодні, 26 липня, відбулось чергове засідання виконавчого комітету Борзнянської міської ради, яке провела міський голова Лариса Осадчук.

На порядок денний було винесено 26 питань. Серед них – бюджетні питання, про надання дозволів на встановлення меморіальних дошок, взяття на квартирний облік, присвоєння адрес об’єктам нерухомого майна, встановлення дорожнього знаку, надання дозволу на переведення житлового приміщення в нежитлове, надання матеріальної допомоги на поховання та про створення консультаційних пунктів з питань цивільного захисту.
Присутні також розглянули проекти Програми «Поліцейський офіцер громади» та Програми розвитку соціальних послуг Борзнянської територіальної громади на 2024 – 2026 роки, обговорили внесення змін до складу Координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання та протидії домашньому насильству та протидії торгівлі людьми.
Частина питань стосувалася захисту прав дітей, а саме – влаштування дитини в сім’ю патронатного вихователя, затвердження висновку органу опіки про доцільність позбавлення батьківських прав, надання статусів дітям, позбавлених батьківського піклування, та статусів дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.

Обговоривши всі питання порядку денного, члени виконавчого комітету прийняли відповідні рішення, ознайомитись із якими можна на веб-сайті Борзнянської міської ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь