Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Шановні батьки, слідкуйте за розвагами своїх дітей, не залишайте їх без нагляду та розповідайте про небезпеку яку несе вогонь!

Дата: 08.08.2024 09:36
Кількість переглядів: 52

Фото без опису

Легковажне поводження дітей з вогнем, незнання елементарних правил безпечної поведінки – першопричини сумних та трагічних наслідків. І виною цьому – батьківський недогляд. Нещастя трапляються тоді, коли діти залишаються вдома самі, без нагляду дорослих.
Дбайте про безпеку своїх дітей, дотримуючись правил безпечної поведінки в побуті. Виховуйте у дітей навички культури безпечної поведінки, демонструючи на власному прикладі обережність у поводженні з вогнем, газом, водою, побутовою хімією. Виділіть декілька хвилин на відверту розмову з дітьми. Пам’ятайте, ці хвилини вимірюватимуться ціною життя. А щоб неочікувана мить не стала початком великої біди, потрібно давати дітям чіткі знання і вміння, як діяти в тій чи іншій ситуації.
Щоб діти знали, як діяти, та могли швидко зреагувати, не залякуйте їх можливим покаранням. А навпаки – запевніть, що навіть якщо через їхню необережність сталося займання, вони без остраху мають звернутися за допомогою.

Фото без опису

Зберігайте спокій
Не намагайтеся загасити масштабну пожежу самостійно!
Кличте дорослих
Телефонуйте 101

Пам’ятайте: дотримання правил пожежної безпеки – запорука запобігання трагічним наслідкам.

Фото без опису

Фото без опису

Ніжинське РУ ГУ ДСНС України у Чернігівській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь