Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Робота без бар’єрів: облаштування робочих місць для людей з інвалідністю за кошти держави

Дата: 09.08.2024 10:55
Кількість переглядів: 28

Фото без опису

До 106,5 тис. грн можуть сьогодні отримати роботодавці від служби зайнятості за облаштування робочих місць працевлаштованих людей з інвалідністю.

Зокрема на Чернігівщині у поточному році цією компенсаційною програмою скористалися 19 роботодавців. Серед них є як великі компанії, так і представники малого та середнього бізнесу. Один з них – ніжинський підприємець Сергій Константиненко, який працює у сфері торгівлі.
Робоче місце менеджера (управителя), на яке було працевлаштовано людину з інвалідністю, обійшлося роботодавцю в 106,2 тис. грн – довелося придбати ноутбук, принтер, мобільний телефон, комп’ютерний стіл, офісне крісло. Та ці витрати завдяки участі у програмі перетворилися для підприємця на інвестиції, оскільки були компенсовані службою зайнятості.

Подати заяву на отримання компенсації за облаштування робочого місця людини з інвалідністю можна онлайн – через портал Дія https://is.gd/NSXwdS Детальніше про послугу https://is.gd/JODgcr

За консультаціями звертайтесь на наш канал онлайн-підтримки в Telegram https://t.me/pitrymkaDSZChernigiv

 

Чернігівський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь