Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Про скликання засідання виконавчого комітету Борзнянської міської ради

Дата: 16.08.2024 16:01
Кількість переглядів: 94

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису
УКРАЇНА
БОРЗНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 15 серпня 2024 року

м. Борзна

№ 119-ОД

 

 

Про скликання засідання виконавчого
комітету Борзнянської міської ради

 

 

Відповідно до статей 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Регламенту виконавчого комітету Борзнянської міської ради восьмого скликання, затвердженого рішенням першої сесії восьмого скликання другого пленарного засідання від 09.12.2020 № 15-1/8:

  1. Скликати засідання виконавчого комітету Борзнянської міської ради 28 серпня 2024 року о 10.00 год. у малому залі Борзнянської міської ради за адресою: м. Борзна, вул. П. Куліша, 104.
  2. Внести на розгляд виконавчого комітету такі питання:
    2.1. Про встановлення КП «Борзна-Комунальник» тарифів для споживачів, які не є суб’єктами господарювання у сфері централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.
    2.2. Про встановлення ДПДГ «Іванівка» ІСГ ПС НААН України тарифів для споживачів, які не є суб’єктами господарювання у сфері централізованого водопостачання.
    2.3 Про встановлення ВПТМ «Борзнатеплокомуненерго» тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання для бюджетних установ та інших споживачів (крім населення) та тарифу на послугу з постачання гарячої води.
    2.4. Про надання матеріальної допомоги на поховання.
    2.5. Про припинення договору оренди нежилого приміщення.
    2.6. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна, розташованому в м. Борзна, вулиця Білозерська.
    2.7. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна, розташованому в м. Борзна, вулиця Чернігівська.
    2.8. Про схвалення проекту Програми соціального захисту окремих категорій населення Борзнянської територіальної громади (надання одноразової матеріальної допомоги) на 2025-2027 роки.
    2.9. Про схвалення проекту Програми надання допомоги хворим з хронічною нирковою недостатністю, які отримують програмний гемодіаліз та проживають на території Борзнянської територіальної громади на 2025-2027 роки.
    2.10. Про схвалення проекту Програми надання соціальних послуг з догляду на непрофесійній основі особам, які потребують сторонньої допомоги на 2025 рік.
    2.11. Про схвалення проекту Програми забезпечення участі Борзнянської міської ради у Всеукраїнській асоціації об’єднаних територіальних громад на 2025-2027 роки.
    2.12. Про схвалення проекту Програми охорони та збереження культурної спадщини Борзнянської територіальної громади на 2024-2027 роки.
    2.13. Інші питання.
  3. Відділу організаційно-інформаційної діяльності та кадрових питань виконавчого апарату Борзнянської міської ради (Ірина КОШЛЕНКО) забезпечити явку членів виконавчого комітету на засідання.
  4. Заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тетяні ПИРОГ, керуючій справами – секретарю виконавчого комітету Альоні ВОЛКОВИЦЬКІЙ забезпечити своєчасну та якісну підготовку матеріалів на засідання виконавчого комітету Борзнянської міської ради.
  5. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

 

Міський голова

Лариса ОСАДЧУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь