Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Україна очима наших дітей

Дата: 21.08.2024 10:46
Кількість переглядів: 22

Фото без опису

19 серпня ц.р. в Головному управлінні Пенсійного фонду України в Чернігівській області відкрилася виставка художніх робіт дітей, присвячена Дню Державного прапора України та Дню незалежності України.
Експозиція, яка несе в собі позитивний емоційний заряд, об’єднала майже 40 малюнків дітей від 5 до 16 років, схожих своєю гордістю за Батьківщину та її захисників.

До гостей та учасників вернісажу звернувся заступник начальника Головного управління Пенсійного фонду України в області Вадим Сіраш.
Він привітав всіх з прийдешніми святами та висловив слова вдячності організатору виставки – голові обласного комітету Чернігівської обласної організації профспілки працівників ПФУ Олександрі Лайок та всім, хто надав свої картини і мініатюри.

Виставка працюватиме з 19 до 23 серпня за адресою: м. Чернігів, проспект Миру, 44. Запрошуємо всіх бажаючих відвідати експозицію наших дітей і зарядитися гарними емоціями.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь