Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Вітаємо працівників цивільного захисту, пожежної охорони, аварійно-рятувальних служб та всіх спеціальних формувань з професійним святом – Днем рятівника!

Дата: 17.09.2024 08:43
Кількість переглядів: 27

Фото без опису

Це свято об’єднує мужніх, сильних та відважних людей, які готові прийти на допомогу всім, хто опинився у біді, запобігти і ліквідувати наслідки надзвичайних ситуацій, захистити здоров’я і життя людей, надати необхідну допомогу постраждалим.
Професія, яку ви обрали – одна з найблагородніших на землі. Ризикуючи життям, ви першими приходите на допомогу під час пожеж, повеней та стихійних лих, ліквідовуєте наслідки військовий дій та забезпечуєте в разі необхідності евакуацію населення. Кожен ваш тривожний виїзд – це випробування сили духу і професіоналізму, а кожна приборкана пожежа – врятовані життя та матеріальні цінності.

Щира вам вдячність за вірність обов’язку, постійну бойову готовність до боротьби з незваним лихом. Переконані, що ви і надалі збагачуватимете кращі традиції своєї професії, віддано та сумлінно служитимете обраній справі!

Бажаємо всім міцного здоров’я, родинного щастя та благополуччя, нових досягнень та успіхів у виконанні покладених на вас відповідальних завдань і якомога менше тривожних викликів!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь