Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Шановні жителі громади!

Дата: 17.09.2024 08:47
Кількість переглядів: 46

Фото без опису

З метою формування національної культури чистоти, благоустрою, правильного поводження з відходами, дбайливого ставлення до довкілля Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine» спільно з міжнародним рухом «Let’s Do It World», за підтримки органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, щорічно проводить Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day».

Запрошуємо жителів громади, працівників установ та організацій долучитися до проведення Всесвітнього дня прибирання, який відбудеться 20 вересня 2024 року. Ваша участь дасть змогу провести міжнародну акцію в Україні на високому рівні та зробити вагомий внесок у збереження чистоти нашої планети та покращення екологічного стану нашої громади.

Пам’ятаймо, що про природу та чистоту довкілля повинна дбати не тільки держава, але й кожен її громадянин! Віримо, що спільними зусиллями ми зробимо нашу громаду чистішою та гарнішою!

Приєднуйтесь!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь