Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

У Ядутах попрощалися із загиблим Героєм…

Дата: 17.09.2024 17:15
Кількість переглядів: 44

Фото без опису

Сьогодні, 17 вересня, у Ядутах навіки попрощалися з Героєм Павлом Івановичем ЛІФЕРОМ.
Провести в останню путь бійця прийшли представники влади, рідні, друзі, однокласники, побратими, які зі смутком та сльозами на очах згадували Павла Івановича як доброго, працьовитого, з відкритим серцем і душею патріота України.
Прощальні слова прозвучали від голови Борзнянської міської ради Лариси Осадчук, начальника Третього відділу Ніжинського РТЦК та СП Романа Полуляха, колишніх вчителів та всіх, хто знав особисто загиблого Воїна.
Останній шлях захисника України розпочався від рідного дому. Односельчани не стримували сліз та ставали на коліна, утворивши по всьому шляху до кладовища № 3 живий коридор.

На жаль, війна забирає найкращих. І ціна майбутнього наших дітей – це тисячі життів наших захисників, які зі зброєю в руках захищають нашу землю. Павло Іванович віддав своє життя за мирне майбутнє кожного з нас. Низький уклін і Царство Небесне тобі, Воїне, спи спокійно вічним сном, земля тобі пухом.
Висловлюємо глибокі, щирі співчуття рідним та близьким загиблого. Нехай світлий спомин про Павла Івановича назавжди залишиться у пам’яті усіх, хто його знав, любив та шанував!
Вічна пам’ять! Вічна слава Герою!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь