Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Борзнянський сектор УДМС у Чернігівській області акцентує увагу на обов’язковості отримання ID-карти при досягнення 14 річчя

Дата: 18.09.2024 10:07
Кількість переглядів: 41

Фото без опису

Відповідно до законодавства України кожен громадянин України, якій досяг 14-го віку, зобов’язаний отримати паспорт громадянина України у формі ID-карти.

Ось і до Борзнянського сектору з цією метою завітали учні 9 класу комунального закладу «Борзнянський ліцей» однокласники, двійнята: Артем з Владиславом та Андрій з Олександром.

Керівник підрозділу привітала юнаків з цією важливою подією в їхньому житті. Побажала хлопцям всім серцем любити свою країну і всією душею вболівати за неї. Борзнянський сектор УДМС у Чернігівській області запрошує юних українців оформити сучасний паспорт у вигляді ID-картки у нашому підрозділі за адресою: м. Борзна , вулиця Пантелеймона Куліша, 114. Прийом громадян здійснюється з вівторка по суботу з 08:00 до 16:00.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь