Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Наша громада – найкраща у сфері соціального захисту!

Дата: 10.10.2024 18:40
Кількість переглядів: 55

Фото без опису

Сьогодні у Чернігові відбувся захід «Стійкійсть одного – стійкість мільйонів», присвячений Всесвітньому Дню ментального здоров’я, впровадженню системи ментального здоров’я та психосоціальної підтримки в області, що є частиною національної ініціативи, спрямованої на зміцнення психічної стійкості громадян в умовах соціальних та економічних викликів, зокрема, пов’язаних із війною в Україні.

Участь у заході, організованому Чернігівською ОДА взяла і директор КНП «Центр надання соціальних послуг» Борзнянської міської ради Наталія Валькевич.

Учасники заходу підсумували роботу на місцевому рівні в межах впровадження Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», ініційованої першою леді Оленою Зеленською, обмінялися досвідом щодо підходів до психосоціальної допомоги населенню, яке постраждало від наслідків війни, внутрішнього переміщення або інших стресових ситуацій, визначили нові перспективи та мали можливість поділитися своїм успішним досвідом та історіями успіху. Основний акцент робився на побудові стійких механізмів допомоги, які допоможуть громадам адаптуватися та підтримувати населення в період відновлення та післявоєнної реабілітації.
Також відзначили і найкращих провідників ментального здоров’я. Дуже приємно, що наша громада теж отримала відзнаку, а саме – «Найкраща громада «Ти як?» у сфері соціального захисту», що є визнанням важливої роботи у впровадженні програм ментального здоров’я на рівні громади.

Подібні ініціативи, зустрічі дозволяють громадам об’єднатися та допомогти кожному члену суспільства залишатися стійкими в умовах викликів та змін.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь