Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Вручення нагороди матері загиблого військового: пам’ять, шана та підтримка

Дата: 15.10.2024 16:59
Кількість переглядів: 50

Фото без опису

У наш час, коли війна приносить біль і втрати, вручення нагород сім’ям загиблих захисників України стає символом пам’яті та вдячності. Цей момент є не лише визнанням героїзму, а й виявом підтримки родин, які втратили своїх близьких.

Сьогодні, 15 жовтня, в приміщення Борзнянської міської ради відбулося вручення Ордену «За мужність» ІІІ ступеня мамі загиблого Героя Чернявського Олега Віталійовича – Людмилі Костянтинівні.
У заході взяли участь заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Тетяна Пирог, секретар міської ради Станіслав Шевлюга, військовослужбовці в/ч 3082.
Нагороду, яка служить нагадуванням про ціну нашої свободи, вручив заступник командира військової частини 3082 по роботі з особовим складом підполковник Євген Панько.
Крім вручення нагороди, важливою складовою зустрічі стало обговорення актуальних питань підтримки родин загиблих захисників.

Відзнака родин загиблих військових — це передусім вияв вдячності суспільства. Це момент, коли пам’ять про героїв живе у серцях, а їхній подвиг надихає нові покоління. Важливо пам’ятати про це та підтримувати родини загиблих.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь