Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Відбулося засідання постійної комісії з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики, регламенту та запобігання корупції

Дата: 16.10.2024 14:57
Кількість переглядів: 44

Фото без опису

Сьогодні, 16 жовтня, у ході підготовки до пленарного засідання 36 сесії 8 скликання Борзнянської міської ради, відбулося засідання постійної комісії з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики, регламенту та запобігання корупції, на якому розглянули 5 питань:

  1. Про затвердження Переліку адміністративних послуг, що надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого апарату Борзнянської міської ради, у новій редакції.
  2. Про затвердження Порядку надання допомоги на поховання деяких категорій осіб виконавцю волевиявлення померлого або особі, яка зобов’язалась поховати померлого.
  3. Про затвердження Положення про порядок надання одноразової матеріальної допомоги мешканцям Борзнянської територіальної громади.
  4. Про затвердження Порядку взаємодії виконавчих органів, структурних підрозділів апарату Борзнянської міської ради та її виконавчого комітету, комунальних підприємств, установ, організацій, старост та державних реєстраторів Борзнянської міської ради щодо виявлення, обліку та передачі безхазяйного нерухомого майна у власність Борзнянської міської територіальної громади.
  5. Про затвердження Порядку взаємодії виконавчих органів, структурних підрозділів апарату Борзнянської міської ради та її виконавчого комітету, комунальних підприємств, установ, організацій, старост Борзнянської міської ради з визнання спадщини відумерлою.

Члени комісії детально розглянули й обговорили питання та винесли проєкти рішень на розгляд сесії Борзнянської міської ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь