Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

Декларацію для отримання податкової знижки можна подати через електронний кабінет

Декларацію для отримання податкової знижки можна подати через електронний кабінет

Для фізичних осіб – платників податків сервіси ДФС для громадян виокремлені в окремий Е-кабінет (cabinet.sfs.gov.ua), який, зокрема, надає можливість подати податкову декларацію про майновий стан і доходи в електронному вигляді та надати додаткові документи в електронному вигляді. При цьому доступ до Е-кабінету для громадян здійснюється після проходження електронної ідентифікації з урахуванням вимог ПКУ та законів України щодо електронного документообігу та електронних довірчих послуг.

16:10 11.06.2019

За якими ставками справляється земельний податок

За якими ставками справляється земельний податок

Ставка податку за земельні ділянки, нормативну грошову оцінку яких проведено, встановлюється у розмірі не більше 3 відс. від їх нормативної грошової оцінки, для земель загального користування – не більше 1 відс. від їх нормативної грошової оцінки, а для сільськогосподарських угідь – не менше 0,3 відс. та не більше 1 відс. від їх нормативної грошової оцінки, а для лісових земель – не більше 0,1 відс. від їх нормативної грошової оцінки.

14:44 28.05.2019

На Чернігівщині доходи понад мільйон гривень задекларували  84 громадянина

На Чернігівщині доходи понад мільйон гривень задекларували 84 громадянина

У ході деклараційної кампанії на Чернігівщині громадянами подано понад 14,5 тисяч податкових декларацій про майновий стан і доходи. Загалом задекларовано 1,3 млрд грн доходів, отриманих протягом 2018 року. У Головному управлінні ДФС у Чернігівській області повідомили, що це на 266 млн грн, або 25 відсотків перевищує показники попереднього року. 

15:45 23.05.2019

Користуєтесь іпотечним житловим кредитом – дізнайтеся про податкову знижку

Користуєтесь іпотечним житловим кредитом – дізнайтеся про податкову знижку

Відповідно норм Податкового кодексу України (далі – ПКУ) (п.п. 166.3.1 п. 166.3 ст. 166 та п. 175.1 ст. 175 розд. IV) платник податку - резидент має право включити до податкової знижки частину суми процентів за користування іпотечним житловим кредитом, наданим позичальнику в національній або іноземній валютах, фактично сплачених протягом звітного податкового року.

15:44 23.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь