Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

Повідомлення  про намір КП «Борзна-Комунальник» здійснити зміну діючих  тарифів на послуги з поводження  з рідкими побутовими  відходами для потреб населення,бюджетних установ  та інших споживачів.

Повідомлення про намір КП «Борзна-Комунальник» здійснити зміну діючих тарифів на послуги з поводження з рідкими побутовими відходами для потреб населення,бюджетних установ та інших споживачів.

На виконання наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України №390 від 30.07.2012 року «Про затвердження Порядку доведення до споживачів інформації про перелік житлово-комунальних послуг, структури цін/тарифів з обґрунтуванням її необхідності та про врахування відповідної позиції територіальних громад, зі змінами та доповненнями.

15:11 19.12.2019

Зі святом!

Зі святом!

     6 грудня 2019 року міський голова Анатолій  Койда привітав депутатів міської ради 7 скликання,  виконавчий комітет міської ради зі святами:  Дня волонтера, Дня Збройних Сил України та Дня місцевого самоврядування.

12:08 06.12.2019

До уваги приватних підприємців

До уваги приватних підприємців

Доводимо до Вашого відома витяг з рішення виконавчого комітету Борзнянської міської ради щодо продажу неліцензованих піротехнічних засобів на території ОТГ.

16:48 05.12.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь