Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

Міський голова взяв участь у заході з нагоди Дня Соборності України

Міський голова взяв участь у заході з нагоди Дня Соборності України

Міський голова Анатолій Койда, разом з керівництвом району, керівниками та працівниками установ, підприємств, організацій, учасниками АТО та представниками громадькості, взяв участь у святкових заходах з нагоди Дня Соборності України.

10:02 23.01.2019

Відкриття міської ялинки!

Відкриття міської ялинки!

    19 грудня на День Святого Миколая в Борзні відбулося відкриття  міської ялинки. З вітальним словом до присутніх звернувся міський голвоа Анатолій Койда, який привітав усіх з наступаючими Новорічними святами, побажав миру,злагоди, благополуччя та гарного настрою в наступаючому році.

15:29 20.12.2018

Прийнято міський бюджет - 2019

Прийнято міський бюджет - 2019

Відбулася чергова 26 сесія міської ради. Ключовим питанням порядку денного стало затвердження бюджету міста на 2019 рік.

13:44 19.12.2018

Добрі справи депутатів

Добрі справи депутатів

На останньому засіданні сесії міської ради, за ініціативи депутата міської ради Віктора Білозора, було вирішено зібрати кошти на придбання трьох тонометрів. До збору коштів долучився також міський голова Анатолій Койда. Днями, секретар міської ради Наталія Хавило та депутат міської ради Віктор Білозор, від імені депутатського корпусу вручили два тонометри завідуючій Борзнянським відділенням медицини катастроф Людмилі Ромаці та ще один, завідуючій ДНЗ «Теремок» Катерині Федоренко.

00:24 12.12.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь