Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

Повідомлення  про намір КП «Борзна-Комунальник» здійснити зміну діючих  тарифів на послуги з поводження  з рідкими побутовими  відходами для потреб населення,бюджетних установ  та інших споживачів.

Повідомлення про намір КП «Борзна-Комунальник» здійснити зміну діючих тарифів на послуги з поводження з рідкими побутовими відходами для потреб населення,бюджетних установ та інших споживачів.

На виконання наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України №390 від 30.07.2012 року «Про затвердження Порядку доведення до споживачів інформації про перелік житлово-комунальних послуг, структури цін/тарифів з обґрунтуванням її необхідності та про врахування відповідної позиції територіальних громад, зі змінами та доповненнями.

15:11 19.12.2019

Зі святом!

Зі святом!

     6 грудня 2019 року міський голова Анатолій  Койда привітав депутатів міської ради 7 скликання,  виконавчий комітет міської ради зі святами:  Дня волонтера, Дня Збройних Сил України та Дня місцевого самоврядування.

12:08 06.12.2019

До уваги приватних підприємців

До уваги приватних підприємців

Доводимо до Вашого відома витяг з рішення виконавчого комітету Борзнянської міської ради щодо продажу неліцензованих піротехнічних засобів на території ОТГ.

16:48 05.12.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь