Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

Відбулася 5 сесія 8 скликання

Відбулася 5 сесія 8 скликання

Сьогодні, 29 січня, під головуванням міського голови Лариси Осадчук відбулася 5 сесія 8 скликання, на якій були присутні 23 депутати.

16:02 29.01.2021

Відбулося засідання бюджетної комісії міської ради

Відбулося засідання бюджетної комісії міської ради

У ході підготовки до пленарного засідання 5 сесії VIII скликання Борзнянської міської ради відбулося засідання постійної комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій, комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту. Вела засідання голова постійної комісії Валентина Книга. Присутніми були члени комісії: Сергій Косенко, Олександр Пирог, Віра Проскура, Ігор Леусов, Павло Бражник та Ірина Івахно.

16:22 27.01.2021

Відбулося засідання земельної комісії Борзнянської міської ради

Відбулося засідання земельної комісії Борзнянської міської ради

26 січня відбулося засідання постійної комісії Борзнянської міської ради з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури та благоустрою. Члени комісії розглянули ряд питань порядку денного, зокрема, розглянули численні заяви громадян щодо виділення земельних ділянок під будівництво та ведення особистого селянського господарства та можливість оренди землі для підприємницької діяльності. По всім розглянутим питанням були прийняті відповідні рішення.

15:42 26.01.2021

Відбулася нарада керівників закладів освіти

Відбулася нарада керівників закладів освіти

Міський голова Лариса Осадчук провела нараду із керівниками закладів освіти Борзнянської об’єднаної територіальної громади. У зв’язку з приєднанням Шаповалівської та Ядутинської сільських рад до Борзнянської ОТГ кількість учнів збільшилася, питань теж багато, тому дуже важливо визначити стратегію та пріоритетні напрямки подальшої роботи місцевої влади. На сьогодні міською радою вживаються всі необхідні заходи щодо оптимізації та правильної організації роботи навчальних закладів. Лариса Анатоліївна наголосила, що керівництво громади зацікавлене в забезпеченні та всебічній підтримці належного функціонування освітянської галузі, яка є найчисельнішою в Борзнянській ОТГ. Під час зустрічі обговорили ряд питань, серед яких рішення побутових проблем освітніх закладів, забезпечення належних умов навчального процесу, забезпечення інклюзивної освіти та створення сучасного безпечного освітнього середовища.

16:43 21.01.2021

Відбулося чергове засідання виконкому

Відбулося чергове засідання виконкому

Сьогодні, 19 січня, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Борзнянської міської ради, яке пройшло під керівництвом міського голови Лариси Осадчук. У ході засідання розглянуто низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади. Було розглянуто 11 питань, зокрема, члени комітету розглянули питання про встановлення тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами для всіх категорій споживачів та встановлення тарифів на теплову енергію для потреб бюджетних установ та інших споживачів (крім населення)  та тарифу на послугу з постачання гарячої води. Після засідання виконавчого комітету Лариса Осадчук провела робочу зустріч зі старостами Борзнянської ОТГ, де обговорили ряд важливих питань.

13:15 19.01.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь