Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

Міський голова провела робочу зустріч зі старостами Борзнянської ОТГ

Міський голова провела робочу зустріч зі старостами Борзнянської ОТГ

Сьогодні, 16 січня, міський голова Лариса Осадчук провела першу в новому році нараду зі старостами старостинських округів Борзнянської ОТГ. Під час зустрічі присутні обговорили актуальні питання та визначили подальші напрямки роботи  на 2021 рік, а також виробили стратегію для подальшого розвитку громади.

14:34 16.01.2021

Страйк проти підвищення тарифів

Страйк проти підвищення тарифів

Жителі Борзнянської ОТГ прийшли під стіни міської ради, щоб висловити своє ставлення до підвищення тарифів на газ та електроенергію, адже в період пандемії та в умовах локдауну люди ледь зводять кінці з кінцями і платежі за комунальні послуги приводять до відчаю. Громадяни спільно із міським головою Ларисою Осадчук та депутатами міської ради написали звернення до уряду України з вимогою переглянути надзвичайно високі тарифи на опалення та електроенергію. Люди хочуть, щоб влада їх почула та прийняла необхідні міри для зниження тарифів не з лютого, як обіцяв уряд, а з 1 січня, адже саме зараз у період значного похолодання опалення буде максимальним, а платіжки за опалення помітно вдарять по кишеням громадян.

16:19 15.01.2021

Відбулася зустріч міського голови із Малозагорівською громадою

Відбулася зустріч міського голови із Малозагорівською громадою

Сьогодні, 12 січня, міський голова Лариса Осадчук спільно зі старостою Малозагорівського старостинського округу Миколою Пшеничним та директором ТОВ «Українська вольниця» Миколою Федотенком провели зустріч із мешканцями села. Під час зустрічі присутні обговорили  актуальні та хвилюючі питання, зокрема, проблеми благоустрою та життєдіяльності села. Міський голова мала змогу безпосередньо поспілкуватися з мешканцями, почути їхні хвилювання та турботи. На зустрічі обговорили та знайшли рішення для ряду конфліктних питань. Зі свого боку Микола Федотенко підкреслив, що ТОВ «Українська вольниця» завжди бере активну участь у житті села і сказав, що і надалі товариство буде сприяти забезпеченню добробуту та благоустрою селян.

17:20 12.01.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь