Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

Відбулося засідання виконавчого комітету

Відбулося засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 28 грудня, під керівництвом міського голови Лариси Осадчук відбулося засідання виконавчого комітету Борзнянської міської ради. У ході засідання було розглянуто ряд питань з різних сфер життєдіяльності громади, зокрема, було затверджено встановлення тарифів на послуги централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, а також визначено виконавців послуг з вивезення побутових відходів та з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій на території м. Борзни.

17:18 28.12.2020

Підвели спортивні підсумки 2020 року

Підвели спортивні підсумки 2020 року

Сьогодні міський голова Лариса Осадчук разом із начальником відділу культури, сім’ї, молоді та спорту Сергієм Іващенком привітали кращих спортсменів , тренерів, команди, колективи фізичної культури та ветеранів спорту.

19:12 24.12.2020

Відбулася позачергова сесія Борзнянської міської ради

Відбулася позачергова сесія Борзнянської міської ради

Сьогодні, 24 грудня, була проведена 3 позачергова сесія Борзнянської міської ради, під час якої було розглянуто та затверджено питання про входження Борзнянської міської ради Чернігівської області в склад засновників КНП «Борзнянська центральна районна лікарня» Борзнянської районної ради Чернігівської області та внесення змін до статуту.

17:54 24.12.2020

Відбулася друга сесія VIII скликання Борзнянської міської ради

Відбулася друга сесія VIII скликання Борзнянської міської ради

23 грудня під керівництвом міського голови Лариси Осадчук відбулася друга сесія VIII скликання Борзнянської міської ради. На порядок денний було винесено 17 питань, зокрема, було затверджено план соціально-економічного розвитку Борзнянської міської ради на 2021 р. та місцеві програми, які фінансуються з бюджету Борзнянської міської ради.

16:29 23.12.2020

Працівники енергетичної галузі приймали вітання з професійним святом

Працівники енергетичної галузі приймали вітання з професійним святом

Щороку 22 грудня в день зимового сонцестояння в Україні святкується День енергетика. Символічно, що свято співпадає з найкоротшим днем і найдовшою ніччю року, коли робота енергетиків найбільш помітна.

17:55 22.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь